Autor Tema: E ovo su jadi!!!  (Pročitano 17884 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Pol: Muškarac
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
Одг: E ovo su jadi!!!
« Odgovor #15 poslato: 19.01.2011. 11:27:25 »
sad sam skonto neke stvari u vezi svega!! mislim da lova i u cs preovladava! Serem se ja onda na cs! ne igra mi se vise!! e tugo zalosna..
Da, i koja lova?
Gdje ima tih para hocu i ja da zarradim na CS?
Imate ovdje cjenovnik da ne mislite da serveri lebde oko nas:
http://www.kgb-hosting.com/order/?location=1
Znas ti i sam koja lova!!! da ne preciziramo,neka ostane na ovome....
Reci molim te znatizeljan sam, a logovo od vasheg chata sam pregledao.

Van mreže St.Anger

• St.Anger
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +7/-4
  • Mudo labudovo xD
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 19.01.2011. 11:27:46 »
Nick je potpuno u pravu.mozda nije ni mjesto ni vrijeme,ali ja bih predlozio da mi admini posto smo vec privilegovani da se nekako organizujemo i da mi placamo cw server.mislim da ima dovoljan broj admina i da to ne bi bilo nesto previse skupo.npr jedan mjesec plate trojica admina,sledeci trojica i tako u krug.ovo govorim za cw server posto koliko sam shvatio nick i empty su nasli sponzora za kgb server,a vecina nas admina zeli da igra cw i ja sam spremam da ako se dogovorimo budem u onoj prvoj grupi sto ce da placa.

Evo ja i madaru i rocky platit cemo cenera zajedno nas 3 ;) Dat cemo pare nicku praskatonu

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #17 poslato: 19.01.2011. 11:30:05 »
sad sam skonto neke stvari u vezi svega!! mislim da lova i u cs preovladava! Serem se ja onda na cs! ne igra mi se vise!! e tugo zalosna..

Kad sam doasao na server da vidim sta je bilo i pisao ti tamo na aim_map ti si sutao?
Na koliko sati ste vi dobili admina?
Jesam rekao da cu srediti?
U cemu je problem?
Ma kad si ti dosao? Da si dosa kad sam ja bio na serveru,skontao bi jer je stalno bilo prepucavanje na admin_say,prema tome...bleyanje
E pa ja sam dobio admina kad sam imao preko 100 sati i skor preko 1/min...
svi vi vidite gdje je problem,samo onako pricate,stalo se neko zalio na njega ali niko ne obraca paznju...
Imo si skor iznad 1 k'o sto i sada imas!

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #18 poslato: 19.01.2011. 11:31:49 »
Nick je potpuno u pravu.mozda nije ni mjesto ni vrijeme,ali ja bih predlozio da mi admini posto smo vec privilegovani da se nekako organizujemo i da mi placamo cw server.mislim da ima dovoljan broj admina i da to ne bi bilo nesto previse skupo.npr jedan mjesec plate trojica admina,sledeci trojica i tako u krug.ovo govorim za cw server posto koliko sam shvatio nick i empty su nasli sponzora za kgb server,a vecina nas admina zeli da igra cw i ja sam spremam da ako se dogovorimo budem u onoj prvoj grupi sto ce da placa.

Evo ja i madaru i rocky platit cemo cenera zajedno nas 3 ;) Dat cemo pare nicku praskatonu
Angeru ne spamuj moje teme, banovacu te sa foruma! Poslednja opomena !

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #19 poslato: 19.01.2011. 11:40:33 »
Prosli server Bileca CS je placen iz mog i shakallovog dzepa 50E, kao i zadnja dva cw servera sto su bila. Ostalo sponzorise VLADIX cij i jesu serveri.
Sto se tiche prodaje admina to ide normalno kao i na svim serverima(cisto da ostavimo mogucnost ljudima koji hoce da budu admini a ne mogu da dobiju), stim sto ovdje ide preko dopune i to tako nekad meni nekad shakall-u nekad ja kazem VLADIXov br. i tako to.
Zato molim te oprosti sto ti nemas interesa od te "prodaje" admina, ostavi mi broj mobitela prvi iduci admin koji ja prodam ide tebi.
A kad zazelis da sponozorises neki od servera dacu broj racuna na koji mozes da uplatis, imaces iste privilegije kao i svaki sponzor.

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 19.01.2011. 11:47:09 »
Vi ste ljudi smješni. Sve je je'ena igra. Čovjek prvi put admin a da mu malo objasnimo pravila... Kažeš fino "E Gani ajde otidji molim te na forum pročitaj malo "Pravila bisc servera" da vidiš šta smiješ šta ne, nije ti dozvoljeno to i to raditi"...  Šta se odma svadjate nije sve ni po mom. Ćutiš i igraš nema mudrolije. Živci su vam kao suv barut! Ajde razumjem i headove i to sve 300 ppova sve to stoji, ali gdje ste vi ljudi ranije živce izgubili? Nije niko savršen i nikad neće biti.

Nikad narodu udovoljiti...

Van mreže lazokralj

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +0/-2
  • Sta je mishevi,sta ste se usrali!?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 19.01.2011. 11:59:00 »
Da, i koja lova?

Koja lova, ajde da preziciramo malo! Mislis da nije uredu da osoba koja se vec par godina brine o svemu ne moze da naplati bon od 10 KM? Ili da uzme te pare i skuplja da moze uplatiti cw server kako bi se moglo igrati na njemu? Ili sto smo se mi pobrinuli da si nadjemo sponzora za KGB premium server od 32 slota? Zasto vi niste nasli sponzora, izracunaj koliko izadje 1 godina premium KGB sa 32 slota? Sto nitko od vas ne plati neke stvari, ponudite se, hoce netko heada da vidi kako je kad na dan primate preko 10 pp na forumu, a sve 90% gluposti? I onda kad ne odgovoris ili ne uradis kako ste vi napisali "serete" mi iza ledja, nick ovakav nick onakav!
Upste nisam mislio na te pare...znaci ako je Gani sponzor "libertasa" on moze da se istresa na svima i da radi sta on hoce,na svakom od Bileca servera...pogresno si me razumiooo...Ako vec radi te stvari neka brate ide na "libertas" pa neka radi sta god hoce,a na ostaliim serverima neka pusti ljude da igraju,ljude koji na tim serverima igraju godinama..nemoj me pogresno shvatiti..

Van mreže lazokralj

• Poznat lik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 19.01.2011. 12:01:39 »

Kad sam doasao na server da vidim sta je bilo i pisao ti tamo na aim_map ti si sutao?
U cemu je problem?
Ma kad si ti dosao? Da si dosa kad sam ja bio na serveru,skontao bi jer je stalno bilo prepucavanje na admin_say,prema tome...bleyanje
svi vi vidite gdje je problem,samo onako pricate,stalo se neko zalio na njega ali niko ne obraca paznju...
pitanje je bilo koliko se sjecam koliko sam imao kad sam dobio admina!? sad nebitno koliko imam,to svi mogu da vide,ali imam veci sigurno od ovih sto se ovde nesto izivljavaju!!!

Van mreže lazokralj

• Poznat lik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 19.01.2011. 12:04:20 »
Prosli server Bileca CS je placen iz mog i shakallovog dzepa 50E, kao i zadnja dva cw servera sto su bila. Ostalo sponzorise VLADIX cij i jesu serveri.
Sto se tiche prodaje admina to ide normalno kao i na svim serverima(cisto da ostavimo mogucnost ljudima koji hoce da budu admini a ne mogu da dobiju), stim sto ovdje ide preko dopune i to tako nekad meni nekad shakall-u nekad ja kazem VLADIXov br. i tako to.
Zato molim te oprosti sto ti nemas interesa od te "prodaje" admina, ostavi mi broj mobitela prvi iduci admin koji ja prodam ide tebi.
A kad zazelis da sponozorises neki od servera dacu broj racuna na koji mozes da uplatis, imaces iste privilegije kao i svaki sponzor.
ne trbaju mi privilegije,ako ce biti tipa da se ti sazalis na ganija,da bi on platio server..sta ce meni pare od toga,nisam ih ni trazio,nzn sto ti to pominjes!? naravno da cu uvjek izaci u susret sto se tice doniranja sredstava,samo se treba pitati i obratiti ,a ne da tako pises...

Van mreže lazokralj

• Poznat lik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 19.01.2011. 12:06:36 »
Vi ste ljudi smješni. Sve je je'ena igra. Čovjek prvi put admin a da mu malo objasnimo pravila... Kažeš fino "E Gani ajde otidji molim te na forum pročitaj malo "Pravila bisc servera" da vidiš šta smiješ šta ne, nije ti dozvoljeno to i to raditi"...  Šta se odma svadjate nije sve ni po mom. Ćutiš i igraš nema mudrolije. Živci su vam kao suv barut! Ajde razumjem i headove i to sve 300 ppova sve to stoji, ali gdje ste vi ljudi ranije živce izgubili? Nije niko savršen i nikad neće biti.

Nikad narodu udovoljiti...
Sine ti si se zalio na njega bar sto puta,ne samo na njega!!! JA SAM PRVI PUT IZNIO SVOJE MISLJENJE,i to onad kad nisam moga vise da trpim i da gledan takve stvari po deseti put...On ladno mjenja mapu,i onda meni skacu za vrat sto mjenjas,sto mjenas...debil ostaje debil,dok je zivvv...razumijes sta ti kazem?

Van mreže lazokralj

• Poznat lik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 19.01.2011. 12:09:58 »
Da, i koja lova?

Koja lova, ajde da preziciramo malo! Mislis da nije uredu da osoba koja se vec par godina brine o svemu ne moze da naplati bon od 10 KM? Ili da uzme te pare i skuplja da moze uplatiti cw server kako bi se moglo igrati na njemu? Ili sto smo se mi pobrinuli da si nadjemo sponzora za KGB premium server od 32 slota? Zasto vi niste nasli sponzora, izracunaj koliko izadje 1 godina premium KGB sa 32 slota? Sto nitko od vas ne plati neke stvari, ponudite se, hoce netko heada da vidi kako je kad na dan primate preko 10 pp na forumu, a sve 90% gluposti? I onda kad ne odgovoris ili ne uradis kako ste vi napisali "serete" mi iza ledja, nick ovakav nick onakav!
Jbg jest tako...treba i ganiju pokazat al ko head treba stalno bit tu i radit a mi samo kukamo al jbg kad bi vidli kako je bit head onda nebi kukali

Upravu je nick ali bio sam na stampedovoj strani dok ovo nick nije napisao upravu je..
Prvi ja kukam za cw server jer stvarno sada igram mixove i to stalnoo
Jesi se ti zalio na ljude koji stavljaju nicove npr. Srbin.Cetnik.. jesmo to rjesili,da ne bude takvih stvari,jos si ti kickovo nekog lika kome je bio nic ja mislim Srbin ili tako nesto..odmah za tim Gani je stavio nic "Gani HRVATINA' 
i sta je to trebalo da znacI?! Da gani igra,a da ovaj neki tamo ne igra!??

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #26 poslato: 19.01.2011. 12:12:47 »

U cemu je problem?
pitanje je bilo koliko se sjecam koliko sam imao kad sam dobio admina!? sad nebitno koliko imam,to svi mogu da vide,ali imam veci sigurno od ovih sto se ovde nesto izivljavaju!!!
Vid' druze, sporova je bilo i biche ih dok je servera, i svadajli su se mnogi admini, pa ja nisam sudio ni presudjivo, prijetili jedni drugima i to mene zabolje nek se poubijaju, ako ne mogu ko ljudi.
Sto se mene tiche samo okaci SS jer stvarno nisam viovit da bi vidio sta se desava na serveru kad nisam tu, sto se tiche Ganija i bilo kog admina ja nisam ni jednom pokleknu niti imam namjeru pa taman nikad vihe ja i ne uso na CS, al dok sam ja glavni moja ce biti zadnja to da rascistimo.
I vi se nemate sta da svadjate na serveru, fino uslikate i okacite, a ne ovako kad se dobro pocastite liijepim rjecima onda na forum ide rasprava...i neki kontraverzni zakljuci...

Van mreže lazokralj

• Poznat lik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 19.01.2011. 12:14:12 »
Mrzim nepravdu i ako treba napisacu milion postova,sve dok je bude ili dok me ne kickuju saa foruma!!!

Van mreže lazokralj

• Poznat lik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 19.01.2011. 12:17:54 »
Kakvi kontraverzni zakljucci? glup sam bio sto nisam sliko,ali ima svjedoke koji su bili na serveru! pronace se oni kad procitaju!! Ustvari i da sam slikao isti bi mi bio q... Oce li ti nesto znaciti da ti potvrde admini koji su bili na ser? Je li hoces da i to uradim?

U cemu je problem?
Vid' druze, sporova je bilo i biche ih dok je servera, i svadajli su se mnogi admini, pa ja nisam sudio ni presudjivo, prijetili jedni drugima i to mene zabolje nek se poubijaju, ako ne mogu ko ljudi.
Sto se mene tiche samo okaci SS jer stvarno nisam viovit da bi vidio sta se desava na serveru kad nisam tu, sto se tiche Ganija i bilo kog admina ja nisam ni jednom pokleknu niti imam namjeru pa taman nikad vihe ja i ne uso na CS, al dok sam ja glavni moja ce biti zadnja to da rascistimo.
I vi se nemate sta da svadjate na serveru, fino uslikate i okacite, a ne ovako kad se dobro pocastite liijepim rjecima onda na forum ide rasprava...i neki kontraverzni zakljuci...

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #29 poslato: 19.01.2011. 12:19:52 »
Da, i koja lova?

Jbg jest tako...treba i ganiju pokazat al ko head treba stalno bit tu i radit a mi samo kukamo al jbg kad bi vidli kako je bit head onda nebi kukali

Upravu je nick ali bio sam na stampedovoj strani dok ovo nick nije napisao upravu je..
Prvi ja kukam za cw server jer stvarno sada igram mixove i to stalnoo
Jesi se ti zalio na ljude koji stavljaju nicove npr. Srbin.Cetnik.. jesmo to rjesili,da ne bude takvih stvari,jos si ti kickovo nekog lika kome je bio nic ja mislim Srbin ili tako nesto..odmah za tim Gani je stavio nic "Gani HRVATINA' 
i sta je to trebalo da znacI?! Da gani igra,a da ovaj neki tamo ne igra!??
Vidi ima u temama bas takav primejr ne znam sada napamet u kojoj mozda bas u pravilnik...sto se tiche nickova Srbin, Hrvat, Musliman to je OK kao prvo pogrijesio je onaj ko ga je kick-ovao, kao drugo ja sam naveo tamo da sledeci nickovi nisu dozvoljeni cetnik, ustasa, mudzahedin i na tu foru gdje se exsplicitno zeli provocirati.
To sto su se pojedini admini nasli prozvani pa kao odg mjenjali nickove govori samo o njihovoj zrelosti.