Autor Tema: Najbolji kafić u Bileći?  (Pročitano 102461 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Hercegovka84

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: Najbolji kafić u Bileći?
« Odgovor #180 poslato: 08.10.2008. 18:46:18 »
 :) A sto na "engleski kaladont?" a sta fali temi..?

Van mreže x.x.x

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: 12.10.2008. 14:10:37 »
Najbolji kafic... mislim da je Lipa

Van mreže lola

• Novi na forumu
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: 17.10.2008. 23:31:04 »
Lipa je ok,ali nema bas neko kulturno usluzno osoblje.
Malo je ulozeno u renoviranje lokala,a hoce dosta da postignu.
Ovdje izgleda niko nema petlju da otvori neki orginalan i fin lokal,boje se valjda da im to ne bude propala investicija u ovoj siromasnoj sredini...a jos kad prodjem kraj "Jagode"i cujem Baljcane kako se dernjaju i vesele u "luftiramo se "stilu uhvati me tiha jeza i blagi uzas!
« Poslednja izmena: 19.10.2008. 20:11:29 lola »

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: 19.10.2008. 20:07:30 »
Sinoc sam izasla u XL i vidim lokal renoviran,okrecen u milion boja k'o da sam u Diznilendu,jos samo da se konobar obukao k'o Silja ili Paja Patak i to je to!
Pitam ja ovog momka sto je sjedio sa mnom za stolom kakav im je toalet,jer nikad se nisam usudila da udjem taj isti,ali kad te "pritjera"moras pa da ces crknut"!
On mi kaze da je toalet na granici upotrebljivosti,ali isto se odlucih da okusam srecu....
Spustim se dolje kad imam sta vidjet:Ispred jednog toaleta postavljena rampa u vidu daske od dva metra(vjerovatno umjesto natpisa"ne radi")i tako udjem u ovaj drugi!
Vidim ja koliko je sati,poplava na sve strane,pa zavrnem farmerice i jednom rukom drzim vrata(jer se ne mogu zakljucat i nema kvake),a drugom pokusavam da se skinem i da "pustim vodu na slobodu"...
A za svo to vrijeme voda iz vodokotlica prska po meni,toalet papir je kraj wc solje i dobro je nakvas'o od vode,a kraj njega je lanac od vodokotlica.Da pomenem i to da je solja bila puna papira i fekalija.
Nekako izvucem zivu glavu i vratim se za svoj sto onako pokisla sa sve podvrnutim farmerkama :(
I onda kad procitam na Forumu neke komentare kako je ovo super lokal....
Ne doozvoli da te provincija kvari

Van mreže mrvica

• empty
  • Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Pol: Muškarac
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #184 poslato: 20.10.2008. 10:30:15 »
Ma ja bi svima sanitarnu!!!

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: 20.10.2008. 11:55:05 »
Sinoc sam izasla u XL i vidim lokal renoviran,okrecen u milion boja k'o da sam u Diznilendu,jos samo da se konobar obukao k'o Silja ili Paja Patak i to je to!
Pitam ja ovog momka sto je sjedio sa mnom za stolom kakav im je toalet,jer nikad se nisam usudila da udjem taj isti,ali kad te "pritjera"moras pa da ces crknut"!
On mi kaze da je toalet na granici upotrebljivosti,ali isto se odlucih da okusam srecu....
Spustim se dolje kad imam sta vidjet:Ispred jednog toaleta postavljena rampa u vidu daske od dva metra(vjerovatno umjesto natpisa"ne radi")i tako udjem u ovaj drugi!
Vidim ja koliko je sati,poplava na sve strane,pa zavrnem farmerice i jednom rukom drzim vrata(jer se ne mogu zakljucat i nema kvake),a drugom pokusavam da se skinem i da "pustim vodu na slobodu"...
A za svo to vrijeme voda iz vodokotlica prska po meni,toalet papir je kraj wc solje i dobro je nakvas'o od vode,a kraj njega je lanac od vodokotlica.Da pomenem i to da je solja bila puna papira i fekalija.
Nekako izvucem zivu glavu i vratim se za svoj sto onako pokisla sa sve podvrnutim farmerkama :(
I onda kad procitam na Forumu neke komentare kako je ovo super lokal....

nisam bio odavno u tom lokalu mada mi nešto i ne pristaje(mislim zbog godina) to je onda stvarno užasno što si ispričala  :(  neznam šta misle sa takvom ''uslugom''...odvratno  :'(

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: 20.10.2008. 15:15:45 »
Ljetos mi dolazili neki prijatelji iz Italijani i ja ih povela na kolace u "3M",a gdje bih drugo....
Hoce oni da naruce nekolike vrste kolaca,ali jedva im objasnim da imaju jednu ponudu kolaca na meniju,a drugu vrstu koju mogu da posluze...
Ovaj jedan Italijan ode do toaleta i za 10 sekundi se sav zbunjen vraca,jer nije mu jasno cemu sluzi rupa u toaletu,tj.cucavac,jer nije mu izgledalo normalno da ljudi u 21.vijeku jos koriste tako nesto?!
I ja mu kazem da stegne "svinktere" i izdrzi do "Formule"gdje toalet i dise i mirise sto bi se reklo...
E stvarno da se covjek izblamira,pa nemam gdje povesti nekoga kad dodje...
Ne doozvoli da te provincija kvari

Van mreže ally

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +4/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: 18.11.2008. 22:30:20 »
Lipa je ok,ali nema bas neko kulturno usluzno osoblje.
Malo je ulozeno u renoviranje lokala,a hoce dosta da postignu.
Ovdje izgleda niko nema petlju da otvori neki orginalan i fin lokal,boje se valjda da im to ne bude propala investicija u ovoj siromasnoj sredini...a jos kad prodjem kraj "Jagode"i cujem Baljcane kako se dernjaju i vesele u "luftiramo se "stilu uhvati me tiha jeza i blagi uzas!

E ova ti je dobra....

Van mreže ally

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +4/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: 18.11.2008. 22:33:37 »
Ipak Trezor, jedino mjesto koje je nesto vrijedilo.... Ovo ostalo - nuzno zlo  :'(

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: 19.11.2008. 11:01:12 »
I ja mu kazem da stegne "svinktere" i izdrzi do "Formule"gdje toalet i dise i mirise sto bi se reklo...
E u Formuli je stvarno čist i uredan WC, sa normalnom šoljom, tolalet papirom, tečnim sapunom, ubrusom toplom vodom, što bi trebalo da imaju svi lokali koji pretenduju na naziv ''bolji lokali''.
Jedino što ovi likovi što vole da se istovaraju po kafanama prosto obožavaju Formulu, pa nekad ne može ventilacija da osvoji :D :D :D

Van mreže zid

• Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: 20.11.2008. 20:19:51 »
E u Formuli je stvarno čist i uredan WC, sa normalnom šoljom, tolalet papirom, tečnim sapunom, ubrusom toplom vodom, što bi trebalo da imaju svi lokali koji pretenduju na naziv ''bolji lokali''.
Jedino što ovi likovi što vole da se istovaraju po kafanama prosto obožavaju Formulu, pa nekad ne može ventilacija da osvoji :D :D :D

Sta Ti je to Ubrus?

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: 21.11.2008. 01:14:04 »

Sta Ti je to Ubrus?

pa to je ono nešto u brusilici..  :P

Van mreže natasa

• Novi na forumu
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: 27.11.2008. 16:09:42 »
 :(jako tuzno..nema ga koji nema neku manu ali mislim da je najveca kad je lokal prljav kao sto je xl ljudi moji da ne povjerujes od prosutog nacega po stolicama prljavih casa dima koji nema kuda  izaci kao da si u gasnoj komori a o wc  o tome moze da se pise 10 dana stvarno fuj pomijesana voda sa mokracom koja prelijeva gotovo citav pod wc smrad stipa za oci pomijesan mirisom mokrace i marihuane,stvarno ogavno i pitam se kako neko mozereci da je taj kafic vrh,,samo mozes pokupiti neku bakterijicu stvarno fuj fuj

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: 27.11.2008. 16:16:16 »
Stvarno to si u pravu sto se tice wc-a u XL-u ,  ne da je prljav nego  piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................

Van mreže natasa

• Novi na forumu
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: 27.11.2008. 20:00:07 »
ma,ogavno vise pricati o xl-u  par puta bila i hvala lijepo nema me vise  trotoar nije los formula cista lipa tu i tamo i ona mi bas ne odise cistocom a konobari vole onako malo vise za sebe malo se ludi prave elit dobar provod a cistoca 0 poena ima li iko pametan da zavede red po pitanju cistoce kako ih samo nije stid toliko nas omladine tu ostavi novac a oni nisu u stanju kupiti sanitar za wc