Sinoc sam izasla u XL i vidim lokal renoviran,okrecen u milion boja k'o da sam u Diznilendu,jos samo da se konobar obukao k'o Silja ili Paja Patak i to je to!
Pitam ja ovog momka sto je sjedio sa mnom za stolom kakav im je toalet,jer nikad se nisam usudila da udjem taj isti,ali kad te "pritjera"moras pa da ces crknut"!
On mi kaze da je toalet na granici upotrebljivosti,ali isto se odlucih da okusam srecu....
Spustim se dolje kad imam sta vidjet:Ispred jednog toaleta postavljena rampa u vidu daske od dva metra(vjerovatno umjesto natpisa"ne radi")i tako udjem u ovaj drugi!
Vidim ja koliko je sati,poplava na sve strane,pa zavrnem farmerice i jednom rukom drzim vrata(jer se ne mogu zakljucat i nema kvake),a drugom pokusavam da se skinem i da "pustim vodu na slobodu"...
A za svo to vrijeme voda iz vodokotlica prska po meni,toalet papir je kraj wc solje i dobro je nakvas'o od vode,a kraj njega je lanac od vodokotlica.Da pomenem i to da je solja bila puna papira i fekalija.
Nekako izvucem zivu glavu i vratim se za svoj sto onako pokisla sa sve podvrnutim farmerkama

I onda kad procitam na Forumu neke komentare kako je ovo super lokal....