O.K. postovacu to,mada to nisam procitao u pravilima ovog forum,ali poso je ovo specificna situacija uvedi ti i to pravilo,podrzavam te.
Mada sam ubjedjen da sam piso u temu reprezentacija,Antic je ovakav,Pantelic onakav,itd...jedno deset postova za redo,sigurno ti nebi smetalo,al mozda se i ja varam.Izvini,postovacu pravila foruma koja si ti uveo veceras!Nadam se da to nisi uradio da bi zastito nekog tamo guzonju na koga se okomila postena radnicka klasa,koja ne trpi omalovazavanje i podsmijavanje svojih sugradjana,inace postenih ljudi i kako neko rece ucesnika otadzbinskog rata...
P.S. makaay,nemoj vise da me ruzis sto posjecujem teme ljubav i slicne,jer tamo mi je najsmirnije,ja sam emotivac.Bolje i to nego da izigravam onog Ziku Valensu,ili kako se vec tacno zvao onaj borac za prava veselih radnika ili sto bi Turci rekli fukare.Tamo me niko nece upozoravati koliko posova mogu da napisem za redom,niti ce se ljutiti sto mi je milo da znam ko je najolja riba u Gimnaziji.
Eto vas tamo i vas i politike Bilecke,nista se nece promjenit za trista godina.suti,suti,suti,suti...sto reko Arkan.