Anketa

Svoj glas na izborima dajem za...?

Stojan Lojpur - Nane
45 (77.6%)
Nekom od kandidata iz politickih partija
4 (6.9%)
Nikom
9 (15.5%)

Ukupno glasova: 57

Autor Tema: Nane za načelnika opštine Bileća!  (Pročitano 91570 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Nane za načelnika opštine Bileća!
« Odgovor #135 poslato: 11.09.2008. 23:32:52 »
Zasto je izbrisano ime gospodina???

Nije mi jasno zasto je izbrisano njegovo ime,jesmo li mi svi ovde isti ili nismo!?!Kakvo je ovo drustvo???Neces valjda od foruma da pravis Bilecku opstinu,veze i korupciju u svakom pogledu.Herc je samo rekao da je to javna tajna,a ja sam poslije saznao da on cak i finansira njegovu kampanju,pa ako nije istina neka se pojavi ovde i kaze da nije tako.Ako ne vratis njegovo ime izbrisi i sva ostala imena koja su napisana na cijelom forumu,kakvi su to dvostruki arsini?Izgleda da je Nane pricao da gospodin finansira njegovu kampanju,o cemu postoje dokazi jer je jedan Bilecanin napravio telofonski video zapis o svemu tome.Dal je ovo stvarno demokratski forum?
Ja cu licno da postavim taj telefonski snimak na kom Nane prica da gospodin finansira njegovu kampanju,cim mi ga posalje momak.Pa najlakse se sprdat sa bolesnim ljudima,pa onda brisi moje ime,rusis mi ugled.Svi ste vi isti!!!Ovde govorimo o nekom napredku i borbi protiv korupcije,a gledaj...Ma nemam rijeci.Odakle gospodin zna da je spomenut na forumu pa ti je nalozio da mu izbrises ime???Ko mu je to rekao ili je on nas clan...stvarno sramota!
« Poslednja izmena: 11.09.2008. 23:48:35 vladix_vlado »
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #136 poslato: 11.09.2008. 23:47:50 »
E to ti je Bileca...svi bi da budu dobri sa svakim,a svi sute i prave se ludi,kao dabar sam sa svima.Niko nema muda da kaze ono sto mosli i zna.Sta???Sad je Herc ispao budala???Jako sam razocaran...Ako mi momak donese taj video zapis,jel mogu da ga postavim???
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #137 poslato: 11.09.2008. 23:50:32 »
U sekciji POLITIKA sve teme koje se odnose na lokalne izbore 2008. zabranjuju javna imenovanja, akcije, glasine onih koji nisu u vezi sa nekom strankom i onih koji to javno ne iznose.

Forum jeste slobodan, ali ne do tih mjera da svako piše šta želi i krši pravila sekcije politika (istina, nisu nigdje istaknuta, moja greška) pod xxxx nadimkom.
« Poslednja izmena: 11.09.2008. 23:56:14 vladix_vlado »

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #138 poslato: 12.09.2008. 00:01:34 »
To je ustvari ovo gore iznad sto sam ja napisao,samo sto si ti to fino,onako diplomatski srocio.Nadam se da ti doticni gospodin nije pomogao oko teksta u ovoj zabrani...
E kad postavim ovaj zapis negdje,kad ga dobijem,javicu vam svima da ga pogledate!
I ako mene neko slucajno pomene u nekom ruznom kontekstu,bilo gdje na forumu,cak i ako ima dokaze-tuzicu ga!
E kukala nam majka,ne zna se ko je gori o koga!

Neda bjeda sama sebi naprijed!

I ljutmo se onda sto nas Hadzibeg prca,ma u pravu je 90% stvari!Pogledajte samo Nanetovo obracanje javnosti na RTRS,pa ljudi ne mogu ni ja da shvatim jel ono smjesno ili zalosno!?!

Slusajte ovo:jednog dana kad se napunim para,boze zdravlje,poslacu u Bilecu jednog paparaca i dopisnika dnevnog lista kurir,da sve o crnu jadu zabavi.Da sve pise svaki dan:ko koga jebe,ko krade,ko se drogira,ko je peder,itd,...a glavna meta ce mu biti malo vidjeni ljudi,pa da narod vidi sta rade mamu im jebem fasisticku!!!

admin:

Kada korisnik želi nešto da se izmjeni ili dopuni postoji alatka IZMJENI na svakoj poruci koju ste napisali.
« Poslednja izmena: 12.09.2008. 02:06:53 vladix_vlado »

Van mreže bocky

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +9/-4
  • Vjera u pobjedu je pola dobijene bitke!!!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #139 poslato: 12.09.2008. 00:39:47 »
Potpuno si u pravu!!!Znaci ako je taj gospodin uspio da se nakrade para u toku ratnih i posleratnih godina,moze da radi sta hoce?!!!On se sprda sa onim istim narodom koji je ginuo i pati se vec 18 god.Mislim da je ono na RTRS-u cisto izrugivanje.Treba otici tamo i slomiti mu noge,jer njega boli kita sto se u Bileci nije zaposlilo 50 radnika od rata,sto omladina sjedi bez posla,sto je ove godine u Osnovnu skolu "Sveti Sava" upisano 35 djaka u I razred.

Sremci,ako dodjes do tog snjimka, okaci ga na youtube,ako vec "pravila" ovog sajta ne dozvoljavaju da se prikazuje !

SRAMOTA!!!
« Poslednja izmena: 12.09.2008. 00:41:58 trn »

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #140 poslato: 12.09.2008. 02:18:57 »
Šta vam je bili veseli. Pa ova država je Naneta kad je trebalo da se ide na ratište proglasila za potpuno sposobnog i koliko znam četiri godine je odrapio na Velišu. Sad kad treba u kampanju onda je Nane odjednom bolestan i nesposoban?! A što se tiče onih koji finasiraju Nanetovu kampanju koliko znam finansiraju je iz svog džepa, a ne iz opštinskog ili stranačkog ili državnog ili ne znam već kog i to ne kriju. To što su se lokalni nadripolitičari našli uvrijeđeni Nanetovom kandidaturom to razumijem ali ne opravdavam, a mislim da mi obični ljudi van politike ne bi trebali mnogo da se uzbuđujemo oko toga. Uostalom i Zmaj od Šipova je dosad deset puta gostovao na državnoj televiziji, pa nikom ništa. Ja sam svjestan da je ovo sa Nanetom obično izvrgavanje lokalne političke scene ruglu, ali uopšte ne žalim lokalne političare, jer ne bi ni oni mene žalili a vjerujte mi ni nikoga od vas (liše najbliže rodbine i partijskih saradnika).

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #141 poslato: 12.09.2008. 02:28:40 »
Ne znam zasto si moja tri posta stavio u jedan,posebno sam ih napisao,nisam zelio nista da mjenjam.
Ili to omalovazavas moje postove po necijoj direktivi???
Nije mi jasno,objasni i meni i drugima zasto si popizdijo???
Jel ja nisam dobrodosao na forum???
Jel nekom smeta sto se ja borim za pravdu i istinu???
Jel nekog pogadja to sto ja pisem u jednom ili vise postova???
Hocete li ti koji su krali dok sam ja bjezao iz svog doma,a posteni ljudi ginuli da me uce pismenosti???
Jesi ti toliko uvrjedjen,ili radis po necijoj direktivi???
Objasni mi zasto si uradio ovo gore???

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #142 poslato: 12.09.2008. 02:36:17 »
Potpuno si u pravu!!!Znaci ako je taj gospodin uspio da se nakrade para u toku ratnih i posleratnih godina,moze da radi sta hoce?!!!On se sprda sa onim istim narodom koji je ginuo i pati se vec 18 god.Mislim da je ono na RTRS-u cisto izrugivanje.Treba otici tamo i slomiti mu noge,jer njega boli kita sto se u Bileci nije zaposlilo 50 radnika od rata,sto omladina sjedi bez posla,sto je ove godine u Osnovnu skolu "Sveti Sava" upisano 35 djaka u I razred.

Sremci,ako dodjes do tog snjimka, okaci ga na youtube,ako vec "pravila" ovog sajta ne dozvoljavaju da se prikazuje !

SRAMOTA!!!
Hocu vjeruj mi!!!Izgleda da su nas postene ljude poceli da sabotiraju i omalovazavaju ovde,ili je rijec o korupciji ili primanju mita!?!
A ne da se neko u Bileci obracuna sa bilo kojom mafijom,pa to je nemoguce,em nemaju muda em su korunpirani svi.Pa nemozes vise pitat kad ti neko nesto ukrade,zasto je to ucinio,jer nepostoji nikakva sloboda govora a ni ovih djavoljih sajtova!

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #143 poslato: 12.09.2008. 02:36:25 »
Po pravilima svih iole normalnih foruma dva posta zaredom od strane istog člana ne smiju biti napisana, dva i nekako mogu vidjeti, ali tri ipak previše. Da si neko drugi pomislio bi da ti je važno koliko imaš poruka na profilu, ali znam da nije pa sam ih spojio jer ili nisi upućen da tako treba ili si pogriješio.

Ne želim da provodim neko "kurchenje" po forumu i da pametujem oko osnovnih forumskih pravila. Mnogo puta napišete samo smajli, nekoliko poruka za redom i slično. Ne znam zašto ne može sve stati u jednu poruku, zašto si ti tako veliki i zašto je to tako veliko napisano da ne može stati u jednu poruku nego razvlačiš u 3?
Evo kad ja sve pišem u jednu možete i Vi.
Ako malo bolje razmisliš, ODGOVARAO SI SAM NA SVOJE PORUKE a trebao si ostalim dati priliku da odgovore na tvoju poruku.

Što se tiče ovoga:
Citat
Ne znam zasto si moja tri posta stavio u jedan,posebno sam ih napisao,nisam zelio nista da mjenjam.
Ili to omalovazavas moje postove po necijoj direktivi???
Nije mi jasno,objasni i meni i drugima zasto si popizdijo???
Jel ja nisam dobrodosao na forum???
Jel nekom smeta sto se ja borim za pravdu i istinu???
Jel nekog pogadja to sto ja pisem u jednom ili vise postova???
Hocete li ti koji su krali dok sam ja bjezao iz svog doma,a posteni ljudi ginuli da me uce pismenosti???
Jesi ti toliko uvrjedjen,ili radis po necijoj direktivi???
Objasni mi zasto si uradio ovo gore???

Ovo prvo sam već objasnio, nikog ne omalovažavam to su osnovna forumska pravila.(pročitaj pravila).
Direktivu mi niko ne može nametnuti, a vjerujem i da neće, jer kad bi neko pokušao onda bi taj neko napravio kontra-efekat.
O dobrodošlici na forumu, neću da diskutujem, pravdi i istini isto tako, nema ovdje pravde, šta ima ovdje nepravedno, nije Nane dijete od 5 godina...optužiti nekoga za krađu možeš samo uz dokaze.
Nisam uvrijeđen ni 0%, zašto bih bio?
« Poslednja izmena: 12.09.2008. 03:06:59 vladix_vlado »

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #144 poslato: 12.09.2008. 03:08:34 »
O.K. postovacu to,mada to nisam procitao u pravilima ovog forum,ali poso je ovo specificna situacija uvedi ti i to pravilo,podrzavam te.
Mada sam ubjedjen da sam piso u temu reprezentacija,Antic je ovakav,Pantelic onakav,itd...jedno deset postova za redo,sigurno ti nebi smetalo,al mozda se i ja varam.Izvini,postovacu pravila foruma koja si ti uveo veceras!Nadam se da to nisi uradio da bi zastito nekog tamo guzonju na koga se okomila postena radnicka klasa,koja ne trpi omalovazavanje i podsmijavanje svojih sugradjana,inace postenih ljudi i kako  neko rece ucesnika otadzbinskog rata...

P.S. makaay,nemoj vise da me ruzis sto posjecujem teme ljubav i slicne,jer tamo mi je najsmirnije,ja sam emotivac.Bolje i to nego da izigravam onog Ziku Valensu,ili kako se vec tacno zvao onaj borac za prava veselih radnika ili sto bi Turci rekli fukare.Tamo me niko nece upozoravati koliko posova mogu da napisem za redom,niti ce se ljutiti sto mi je milo da znam ko je najolja riba u Gimnaziji.
Eto vas tamo i vas i politike Bilecke,nista se nece promjenit za trista godina.suti,suti,suti,suti...sto reko Arkan.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #145 poslato: 12.09.2008. 03:13:37 »
O.K. postovacu to,mada to nisam procitao u pravilima ovog forum,ali poso je ovo specificna situacija uvedi ti i to pravilo,podrzavam te.
Mada sam ubjedjen da sam piso u temu reprezentacija,Antic je ovakav,Pantelic onakav,itd...jedno deset postova za redo,sigurno ti nebi smetalo,al mozda se i ja varam
Vjerujem da jesi pisao  :), ne zalazim u sekciju sport jer me ne interesuje, to su trebali odraditi moderatori, ovo su ipak aktuelne teme i njih jedino jedva stignem da pogledam, i to nije uvedeno od noćas nego odavno, gdje sam god vidio 3 poruke zaredom ja sam ih spojio, časna riječ, možda se može primjetiti po forumu, al teško sada jer ima preko 26000 postova.

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #146 poslato: 12.09.2008. 03:22:17 »
Navescu ti samo jedan primjer:Makaay,takodj u tada aktuelnoj politickoj  temi "dali ce kosovo ikad biti nezavisno"na trecoj stranici,tri puta za redom!!!A jedinom meni si to obiljezio strelicom...
Al jebo to,razumijem ja tebe!Bice nesto od tebe,jedino tako mozes uspjeti u zivotu,sto ti od srca i zelim!!!

A imaces i ti vremena da se jako nerviras zbog nepravdi.Mene je u tvojim godinam bolio kurac za sve,niko nije mogo da me iznervira,pa ni uvede u ozbiljnu diskusiju,a sad je sve drugacije...sve vidis,sve znas,a nervirate sto nemozes nista promjeniti jer su skoro svi oko tebe picke!

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
« Odgovor #147 poslato: 12.09.2008. 12:06:24 »
Stojan Lojpur zvani Nane je jedna obična kobasica, i to će biti zauvijek!!!
a ko god podržava Naneta je malouman i bolestan čovjek, pa tako i taj jebeni Bilećki oligarh!!!
« Poslednja izmena: 12.09.2008. 12:08:17 makaay »
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
    • Pogledaj profil
« Odgovor #148 poslato: 12.09.2008. 13:56:13 »
Stojan Lojpur zvani Nane je jedna obična kobasica, i to će biti zauvijek!!!
a ko god podržava Naneta je malouman i bolestan čovjek, pa tako i taj jebeni Bilećki oligarh!!! :
:D :D :D  jeli dimnjena :D :D :D
« Poslednja izmena: 12.09.2008. 14:19:22 vladix_vlado »

Van mreže kuksi

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #149 poslato: 12.09.2008. 14:36:59 »
Vise je nego zalosno da svaki put kada aktivni clanovi foruma zapocnu neku krajnje zdravu diskusiju, ista bude prekinuta ukidanjem postova ili njihovog dijela, samo zbog toga sto je tamo neki guzonja ili recimo sin istog spomenut imenom i prezimenom u negativnom kontekstu. Ako taj isti covjek o kome je rijec bez imalo ljudskog dostojanstva i morala finansira politicku kampanju jedne "gradske lude", da ga tako nazovem, i nije ga toga sramota, zbog cega bi onda bilo nekoga ovdje na forumu sramota da komentarise takve maksimalno bezobrazne poteze i da se ti komentari ukidaju od strane administratora.
Ako se pojedini clanovi ovoga foruma trude da u svim temama pisu i daju skroman doprinos razvoju sajta i foruma i njegovom obogacivanju onda ukidanje postova tih istih clanova vodi samo ka srozavanju i degradaciji kvaliteta sajta, i to je nesto o cemu treba da razmislimo. A sa druge strane prave se medveđe usluge i stupa se u zaštitu ljudi koji su se javili na ovaj forum samo da bi se sprdali sa lokalnim stanovnistvom iznoseci pogrdne i retrogradne stavove, sto je ruku na srce veoma zalosno za jednog doktora, koji je u ocima gradjana Bilece, a i sire imao izuzetan ugled. Ovakvim postupcima taj ugled nece imati istu tezinu.
Dragi forumasi, nas ugledni doktor, cije ime ne smijem da spomenem da mi ne bio ukinut post, nastupa na forumu pod nikom abcd. Pogledajte njegovu statistiku, koliko je napisao postova. Svaki od tih postova je dat u ovoj temi (Nane za nacelnika opstine). Toliko o njegovom doprinosu razvoja ovoga sajta.
Da se razumijemo, ja ne branim ni jednog drugog kandidata za nacelnika, ali isto tako uvijek cu da budem protiv ovakvih nazadnih ideja od strane jednog doktora.
Uvijek sam bio za to da sve na ovom forumu i sajtu bude transparentno!!!!!
Zivot je kao pepeljara: dok je cist i lep, dotle je prazan i nema smisla !