Anketa

Svoj glas na izborima dajem za...?

Stojan Lojpur - Nane
45 (77.6%)
Nekom od kandidata iz politickih partija
4 (6.9%)
Nikom
9 (15.5%)

Ukupno glasova: 57

Autor Tema: Nane za načelnika opštine Bileća!  (Pročitano 91553 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Nane za načelnika opštine Bileća!
« Odgovor #150 poslato: 12.09.2008. 15:17:21 »
Mislim da se previse pocelo kaljati ime dr.Babica i omalovazavati.Taj isti doktor niti je profiter niti bilo sta drugo,vec posten gradjanin koji je sve sam stekao.
Niko se od vas izgleda ne sjeca koliko je samo dr.Babic zivota spasio i da je trenutno jedan od priznatijih ljekara u hercegovini pa i sire. A to sto se tice da finansira Naneta svaka mu cast za to, i ja isti da sam u mogucnosti finansirao bi ne samo naneta vec i pok.RASA graua da je ziv, jer ne shvatate da dr.Babic
ima potpuno drugu sliku svega ovoga nego sto to neki shvataju,sta je napravljeno za Bilecu ima 15 god. zapita li se iko,koliko je ljudi zaposleno osim onih politickih ulizica i uvlaciguza,ko je jedno vrijeme vedrio i oblacio Bilecom i sta je krajnji rezultat,e to mozda hoce dr.babic da kaze svojim finansiranjem NANETA da se svi oni nadju u istom kosu ko i NANE................

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: 12.09.2008. 16:09:04 »
Ma pričajte vi šta god hoćete, ali jedna stvar stoji. Okreni, obrni poneko od lokalnih političara će na izborima morati dobiti manje glasova od Naneta. E sad zamislite kako će to djeluje na likove koji misle da su samo oni sposobni da se pitaju nešto i da su samo oni upućeni u ''svetu tajnu'' politike. Poneki od njih već četrdeset godina. I šta mislite kad se budu objavili rezultati pa jedan kandidat ili recimo stranka budu imali manje glasova od Naneta, kako pogledati onda sebe u ogledalu. Drugo, što zaboravljamo ovo je Nanetu treći put da hoće da se kandiduje? Prva dva puta nije išao do kraja, ali svi se sjećamo nosanja sveske sa potpisima po gradu, pa onda kad je dvojicu likova optuživao da su mu ukrali potpise itd. tad je to svima bilo O.K. i simpatično. Najsmješnije od svega je da su najžešći kritičari Nanetove kanidature među ovdašnjim političarima imali na prošlim izborima punu podršku onoga ko sad kandiduje Naneta! 

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: 12.09.2008. 17:06:05 »
Samo da me neko nebi pogresno shvatio,ja ne podrzavam ni jednog kandidata niti stranku,cak mi je i zalosno kao i doktoru sve ovo oko politike u gradu,al mislim da je pretjerao.Doktor takvog renomea u koga se kunu gradjani Bilece i njegovi pacijenti,otac dvoje prelijepe,vaspitane i obrazovane djece,finansiski nezavistan od bilo koga,bilo koje politicke opcije ili vlasti,nije trebo da se upusta u ovo sa Nanetom.Njega i njegovu strucnost,kao i druge ljudske kvalitete ne osporava niti omalovazava bilo ko,vec naprotiv...ovo mu je po meni,a vidim i mnogima jedna mrlja u karijeri i koja mu uopste nije trebala.

A sto se tice samog Naneta,on je jedan jako bezobrazan covjek,ili ga vi ne znate!Vidim spominju pojedinci ratiste,pa i drugi ljudi su ratovali.Bas on je taj koji nema sta da kaze drzavi,dala mu je  fantastican posao u posti koji je on napustio uzevsi odpremninu.Pa on je jedan od trideset srecnika koji su jedini dobili drzavni posao poslije rata.Zamisli koliko moras biti bezobrazan da bi ga napustijo...redovnu platu,osiguranje,kredite i sve sto ide uz to.Njegovim tripovima nema kraja,istina da sam od sebe pravi budalu od kako je dosao u Bilecu,al ne treba ga trpati,jer svi mi imamo porodice i djecu,pa se sa ne treba igrati sa sudbinom i sprdati sa ljudima koji sami sebe ojadu zabavise,tako da ih nazovem.Ova postojeca,vlast koja se meni ni malo ne svidja,je imala veliko povjerenje u Naneta,povjerila mu je da nosi toliki novac i dijeli penzije,bar su mu na neki nacin oduzili cetri godine Velisa.

Toliko od mene u ovoj temi!Posto vidim da se svasta izvlaci iz konteksta i pocinju dodvoravanja.
Mozete me naci u apoliticnim temama ovg foruma.
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže Nigger Gruja

• Extra član
  • *
  • Ugled: +33/-27
  • KOJEKUDE SERBI JAHRASTAFARAI
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: 12.09.2008. 17:26:04 »
Znam samo da nikog ali nikog nebih nazvao ludim,poremećeni bolesnikom isl. Mislim da je Sremci sasvim realno opisao situaciju i odnose u Bileći. A samo kad se sjetimo kompanije u opštini i njihove kuture, obrazovanja, ljudskosti i poštenja pa i izgleda i pojave ako baš hoćete, da se kandiduje i jedna obična ameba i ona bi bila ispred njih u svemu. Imali smo  mi ma kolko se neki ljutili takvih spodoba i na najodgovornijim i najvažnijim funkcijama u gradu. Neću da ulazim ko i iz kakvih razloga kandiduje veselog naneta i neka svak odgovra za svoje postuoke kad tad na ovaj ili onaj način.
A što se tiče transparentnosti mislim da nikakav post nebi trebalo brisati, pogotovu ako nema ni psovki ni uvreda isl. I u pravusu oni koji kažu da bi bilo ruglo da Nane vodi opštinu ali isto tako moramo uvidjeti da tog rugla imamo mi i otprije i to nemalo a ima tog rugla i na drugim listama kolko hoćete. Nije Nane prvi ni jedini, i što je njvažnije Nane neće dobiti funkciju dok su ih drugi dobijali i to sa ne malim povjerenjem Bilećana. >:(
If you know your history
Then you would know where you coming from
Then you wouldn`t have to ask me
Who the heck do I think I am

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: 12.09.2008. 17:54:55 »
Jedino da dodam da Nane nije svojom voljom napustio posao u pošti, to je i sam rekao. Napustio ga je voljom direktorice iz Trebinja, (ako se dobro sjećam to je ista ona kojoj su iz kuće ukrali 500000 KM, pa onda ona na TV izjavila da to nisu njene pare nego joj rodbina donosila na čuvanje ;)) doduše mogao je da bira otpremnina ili otkaz, a normalno da nije toliko glup da izabere otkaz.

Van mreže Trile

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +6/-5
  • ART CREATURE
    • Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: 12.09.2008. 17:59:33 »
Jedino da dodam da Nane nije svojom voljom napustio posao u pošti, to je i sam rekao. Napustio ga je voljom direktorice iz Trebinja, (ako se dobro sjećam to je ista ona kojoj su iz kuće ukrali 500000 KM, pa onda ona na TV izjavila da to nisu njene pare nego joj rodbina donosila na čuvanje ;)) doduše mogao je da bira otpremnina ili otkaz, a normalno da nije toliko glup da izabere otkaz.

O Boze ovo je najveca glupost koju sam cuo,ovo je cak gore od one reklame gdje su misevi u ormaru pojeli 50000 evra :-X
Počni ponovo,novo slovo,teške reči ko olovo,
možda sam solo al nisam preboleo,
ništa i nikoga što sam ikada iskreno voleo..

Van mreže zid

• Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
    • Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: 12.09.2008. 18:01:43 »
Tako je SAF-e. Ti si vec tradicionalno  najrealniji u komentarima.
Svi su odrasli i odgovorni da rade sta hoce i da odlucuju o sebi dok ne ugrozavaju drugog.A Isto tako niko nije svetinja da se ne moze kritikovati pa i izrugivati. Ako je tu neko mozda izmanipulisan onda je to samo Nane i niko vise. Ali to je vjerovatno njegov izbor.
Ali, ako pokusamo da ignorisemo moralni aspekt tog "ekpserimenta", mora mu se priznati da je u najmanju ruku zanimljiv. Sjecate li se one Nusiceve komedije "Gospodin Dolar"?
Nesto slicno se i ovde desava sa malo drugacijim ciljevima.Ili kad je jedan rimski imperator (mozda ludi Neron) proglasio konja za senatora. Znaci, poenta bi mogla biti segacenje sa Bileckom politickom elitom a ne sa Nanetom! A ja ne znam po cemu ta elita nije zasluzila da se s njom sprda.Tj, i nije ni za sta drugo nego za sprdnju. I sto se dize vise prasine oko toga taj eksperiment je uspjeliji.
A ponavljam, sve to ne mora da bude tako. Mozda je po srijedi najobicnije, maloumno, bilecko hakanje.
Sta god bilo, ne ulazeci u motive citave te ujdurme, ispade da bi ovo mogao biti sasvim legitiman i opravdan izbor nekog bileckog glasaca. KAd je otislo june, nek' ide i uze!

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: 12.09.2008. 18:45:03 »

O Boze ovo je najveca glupost koju sam cuo,ovo je cak gore od one reklame gdje su misevi u ormaru pojeli 50000 evra :-X
Izvinjam se na off-topicu
Nisam baš siguran 100% (99% jesam) da je u pitanju sadašnja direktorica pošte u TB ali se odlično sjećam tog slučaja, opljačkano 500000KM iz kuće bračnog para, obadvoje direktori državnih firmi. Pošto se počeo narod pitati kolike su im plate (i crne i bijele) ako im je štek toliki, onda su prilikom davanja izjave za TV rekli da eto pošto imaju sef u kući, rodbina im donosi pare. Nego jbg. tad nije postojao youtube pa takav jedan biser ostade van domašaja šire javnosti.

Van mreže kastig

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: 12.09.2008. 19:09:49 »
Ništa veseli Nane nije lošiji od aktuelnog predjsednika skupštine opštine, pa ga niko nikad nespomenu u negativnom kontekstu! Funkcije se "kralj" dočepo tako što preplivo iz jedne u drugu stranku. Po mom skromnom mišljenju on je najsmješnija politička figura u Bileći svih vremena! Da me ko pogrešno ne shvati gade mi se i jedna i druga ta stranka! A vidim "tatinim sinovima" iz njegovog društva taj politički manevar nije nimalo smeto, naprotiv još su bolji poslije toga! E kad smo kod tatinih sinova pade mi na pamet izjava mog frenda da se rezultati izbora u Bileći ogledati u jednoj jedinoj stvari - koje će auto poslije voziti "tatini sinovi"! Mercedes, audi, BMW???? Toliko o promjenama u Bileći!
E ljudi pouzdano znam da je "predsjednik" (kako ga izpošprda zovu Trebinjci) dovodio čitave "delegacije" koje su se sastojale od najlakše ženske robe iz Trebinja i domaćih kriminalaca u restoran Jezero na gala večere, naravno na račun bogate opštine! Jel "predsjednik" ili nije, bože moj?!
Ljudi ja se takvih smradova gnušam a ne veselog Naneta koga je lako izmanipulisati jer ima tu neku blesavu ambiciju.

Van mreže kerber_

• Start moderator
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +12/-16
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: 13.09.2008. 00:41:50 »
Pročitah svu ovu raspravu i jedino što mi je ostalo žao nakon svega je što je vladix ponovo poklekao i izbrisao poruke... Nije trebao, ali ne zbog toga što bi neko posebno dobro donijelo objelodanjivanje identiteta člana abcde, već zbog toga što je ponovo dao za pravo nekom tipa "vlastodršca" iz žute zgrade u Vladimira Gaćinovića 2 da se osjeti moćnim i diktira pravila igre na ovom forumu. Vladixe , ja smatram da si ti i sada uticajniji i moćniji od recimo pomenutog i da jedino odlučnošću možeš da postigneš nešto više, za što nesumnjivo imaš potencijala i bezrezervnu pomoć i podršku svakog dobronamjernog člana ovog Foruma.  Ako se i abcde ponio isto kao i ovaj prethodni, onda stvarno ne znam šta traži ovdje?! Tačno je da on, kao i bilo ko od nas, u potpunosti raspolaže svojim novcem i investira ga gdje god hoće (ukoliko time ne krši zakon), ali takođe nema pravo da zabranjuje da neko komentariše njegove postupke, ako mu već to smeta neka se obrati sudu za zaštitu.

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: 13.09.2008. 04:48:18 »
Popio sam dvadeset bavarija i otvorila mi se pametna strana,al kad bolje razmislim...ma boli me k*ta za sve,necu nista da komentarisem!Al crko bi da nisam bar ovo napisao.
Pozdrav za Vladixa i doktora!!!
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže herc

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +10/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: 13.09.2008. 07:01:13 »
E ljudi pouzdano znam da je "predsjednik" (kako ga izpošprda zovu Trebinjci) dovodio čitave "delegacije" koje su se sastojale od najlakše ženske robe iz Trebinja i domaćih kriminalaca u restoran Jezero na gala večere, naravno na račun bogate opštine! Jel "predsjednik" ili nije, bože moj?!
Ljudi ja se takvih smradova gnušam a ne veselog Naneta koga je lako izmanipulisati jer ima tu neku blesavu ambiciju.

Ovo je jadno,bedno i zalosno!
Neki ljudi govore ono sta znaju, a drugi ljudi znaju sta govore!

Van mreže peca

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-12
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: 13.09.2008. 07:22:36 »

Izvinjam se na off-topicu
Nisam baš siguran 100% (99% jesam) da je u pitanju sadašnja direktorica pošte u TB ali se odlično sjećam tog slučaja, opljačkano 500000KM iz kuće bračnog para, obadvoje direktori državnih firmi. Pošto se počeo narod pitati kolike su im plate (i crne i bijele) ako im je štek toliki, onda su prilikom davanja izjave za TV rekli da eto pošto imaju sef u kući, rodbina im donosi pare. Nego jbg. tad nije postojao youtube pa takav jedan biser ostade van domašaja šire javnosti.
Sto posto si u pravu.Odlično se sjećam toga slučaja.

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +29/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: 13.09.2008. 11:50:41 »
Da je nekim slucajem Bileca neka razvijena sredina, i da su nam svima mjesecna primanja prko 3000 km, vjerujem da ni 20% ljudi u njoj ne bi znalo ni kako se zove nacelnik opstine, a ne ko su kandidati za nacelnike i odbornike u lokalnoj skupstini,i u tome slucaju kandidatura Nanetova bi prosla potpuno ne opazeno, uz komentar da je to dobra zajebancija(jer sve je predmet zajebancije),ovako, u ovome stanju u kome se danas nalazi Bileca, ovo je izrugivanje ne samo sa vlastima nego sa kompletnom politickom scenom u Bileci, ali i udarac narodu koji jedva krpi kraj sa krajem, pogotovu narod pogadja to sto jedan dobrostojeci doktor finansira tako nesto.

Medjutim, posto dobro poznajem desavanja u Bileci, moram i da objasnim kako je doslo do ovoga.
Ovi malo stariji sjetiti ce se da je Nane prikuplao potpise i prije nekih osam devet godina, nosio je neku svesku i u nju skuplao potpise da se kandiduje za nacelnika, a sa druge strane sveske upisivao one neke stihove i poslovice.
Znaci da je ta  ambicija nastala bas u Nanetovoj glavi.
Tada je jos vazio onaj zakon prema kome svaki kandidat dobija po 20 000 km iz budzeta i od medjunarodnih organizacija za svoju kampanju, ako skupi potpise i preda svoj plan i program, ma koliko taj plan i program bili nebulozni.(sjetite se Aca Bubala iz Trebinja i plakata Ne obecavam nista!! RnR zauvijek!!! )

Za ove izbore Nane je vrlo lako skupio 300 potpisa( sad se malo zapitajte i ko su ljudi koji su mu potpisali, znam da ih ima sada i na ovome forumu koji kukaju sto se kandidovao, a tada su mu bez i malo zatezanja dali svoj potpis za kandidaturu).
Tek poslije toga je ova grupa privrednika uzela da sponzorise njegovu kampanju koja kosta oko 3000 km od kojih ako predje cenzus dobija iz budzeta 2000 km, ali nemoj te misliti da Nane ne bi to sam ulozio, jer sad vam je vec poznato da je dobio otprmninu od 21 000 km iz Telekoma.
Ali sta je navelo ove ljude da formiraju taj Nanetov tima , stvarno ne znam, ali sada vidim da je mozda i bolje tako, da kada se vec kandidovao i kada i onako nema nikakvih sansi da bude nacelnik, dobro je onda sto je ipak neko razuman napisao njegove govore na javnim nastupima, kupio mu odijelo itd... Pa za sada ti nastupi i nisu toliko lose predstavljeni, mislim da neko ko nije iz Bilece kada je gledao predstavljanje Nanetovo na RTRS-u i nije moga da vidi bas sliku koju mi vidimo, i nije mogao da kaze da je ta Bileca bas tako jadna. A zamislite samo da je Nane sve sam radio i da se pojavio u onome bijelom odijelu sa flekom na kragni....

Znam i to da su dr Babic, Mato Uljarevic, i ovaj Popadic iz Hidrogradnje mogli da budu cak bezobrazni pa da ga kandiduju za odbornika, pa zamislite samo onda ovu situaciju u skupstini 10/10 i Nane kao dvadest prvi odlucuje o svakoj tacki rada skupstine, sto je veoma realno da se desi, a i vidjecemo da ce Nane da predje cenzus za odbornika.
Eto mozda je sreca i to sto nije kandidovan nego za nacelnika pa u skupstinu nece moci da udje.

Evo jos da navedem jedan dio Nanetove kampanje  koji sam saznao, a to je da je obezbijedjen neki stari automobil bez krova u kome ce Naneta provozati kroz grad i to vjerovatno u Cetvrtak ( ne znam tacan datum) a u prtnji nekolika dzipa i ovi klinci sto vozaju skutere po gradu, i dok povorka bude prolazila obezbijedjeno je 500 karanfila koje ce opet klinci bacati isprepred vizila u kome bude sjedao Nane.

« Poslednja izmena: 13.09.2008. 14:26:27 explorer »

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: 13.09.2008. 15:31:31 »
Explorer,svaka cast za ovaj post!
Realno si sagledao kompletnu situaciju i ovo je odlican komentar!
Ne doozvoli da te provincija kvari