nesto realno gledajuci mislim da je sds neznam kako da se izrazim drugacije dokurcio vise...bar sto se tice Bilece ... i BOGU I NARODU .....
evo ima 18 godina samo tonemo sve dublje i dublje...ja licno nemam nista protiv sds-a ....cak stavise odbornicka lista ,sto se tice ovih izbora im je sasvim dobra...
ali po mom misljenju vrijeme je da se nesto mijenja u bileci pa koja god druga stranka dosla...dobro dosla
jer nemoze nam gore biti...
Stvarno mislim da si potpuno u pravu!
Gore nam bit ne moze i nije mi jasno kako kandidat iz sds-a ima obraza da se opet kandiduje kad je grad doveo do ivice ambisa?!Sad nam je potreban neko da vrati ovaj jadni grad u kakav takav zivot,a ne samo da puni svoje dzepove kako su to dosad radili!Mene zaista politika neinteresuje,ali nazalost usla je u sve pore zivota i ma kako apoliticna bila ne mogu a da ne prokomentarisem aktuelna desavanja...
Dosta ljudi hvali "Macka"i govore da je stvarno covjek karakter i na svom mjestu,licno ga ne poznajem i ne mogu da bilo sta komentarisem.Ovi malo stariji sugradjani kazu da mu ne valja samo to sto se preziva Babic(tj.Macak),s obzirom da su oni poznati kao izdajnici u 2.Svjetskom ratu,ma stvarno svakakvih smijesnih komentara cujem,kao da je bitno kako se ko preziva ako je dobar covjek?
Ima dosta sugradjana koji hvale dr Bekana i kazu da je on zaduzio dosta Bilecana jer im je godinama unazad pomagao koliko je mogao.Opet ce neki pomenuti i njegovu sklonost da popije koju casicu vise,ali kao da je to vazno ako je covjek spreman da pomogne Bilecanima,a s obzirom da je to radio do sada ne znam zasto ne bi nastavio tu humanu tradiciju?Bas sam otegla ovaj post,izvinjavam se sto sam opsirna!
Moje misljenje je da je najbolje osnovati stranku"Pokret za Bilecu" u kojoj ne bi mogao da bude clan ko god pozeli vec obrazovani i vrijedni ljudi koji bi se zajednickim snagama razvijali za boljitak nase osiromasene i ojadjene opstine.