Autor Tema: Lokalni izbori 2008  (Pročitano 117270 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Lokalni izbori 2008
« Odgovor #165 poslato: 04.10.2008. 10:16:20 »

PSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTT..................predizborna sutnja

:-X :-X :-X

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #166 poslato: 04.10.2008. 12:10:58 »

PSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTT..................predizborna sutnja

:-X :-X :-X

hhuuuuhhhh..bogu milosnom hvala..konačno

Van mreže peca

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-12
    • Pogledaj profil
« Odgovor #167 poslato: 04.10.2008. 12:35:44 »
Da se može još ovo sjutra izdurat...

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: 05.10.2008. 00:35:29 »
Prosla je ponoc!Izadjite u sto vecem broju(narocito omladina).Danas je dan odluke!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: 05.10.2008. 06:16:58 »
BANES!!!Aj molim te mi posalji tvoju sliku,jer ovako ne mogu da te se sjetim,jako me zanima ko si ti?!?
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže Trile

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +6/-5
  • ART CREATURE
    • Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: 05.10.2008. 13:57:52 »
BANES!!!Aj molim te mi posalji tvoju sliku,jer ovako ne mogu da te se sjetim,jako me zanima ko si ti?!?
Sigurno ga ne znaš,nema ga ni u pleću,ne pojavljuje se na javnim mjestima,osim kad ide u školu,mada je i tad neprimjetan :D
Počni ponovo,novo slovo,teške reči ko olovo,
možda sam solo al nisam preboleo,
ništa i nikoga što sam ikada iskreno voleo..

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #171 poslato: 05.10.2008. 15:00:13 »
nesto realno gledajuci mislim da je sds neznam kako da se izrazim drugacije dokurcio vise...bar sto se tice Bilece ... i BOGU I NARODU .....
evo ima 18 godina samo tonemo sve dublje i dublje...ja licno nemam nista protiv sds-a   ....cak stavise odbornicka lista ,sto se tice ovih izbora im je sasvim dobra...
ali po mom misljenju vrijeme je da se nesto mijenja u bileci pa koja god druga stranka dosla...dobro dosla
jer nemoze nam gore biti...
Stvarno mislim da si potpuno u pravu!
Gore nam bit ne moze i nije mi jasno kako kandidat iz sds-a ima obraza da se opet kandiduje kad je grad doveo do ivice ambisa?!Sad nam je potreban neko da vrati ovaj jadni grad u kakav takav zivot,a ne samo da puni svoje dzepove kako su to dosad radili!Mene zaista politika neinteresuje,ali nazalost usla je u sve pore zivota i ma kako apoliticna bila ne mogu a da ne prokomentarisem aktuelna desavanja...
Dosta ljudi hvali "Macka"i govore da je stvarno covjek karakter i na svom mjestu,licno ga ne poznajem i ne mogu da bilo sta komentarisem.Ovi malo stariji sugradjani kazu da mu ne valja samo to sto se preziva Babic(tj.Macak),s obzirom da su oni poznati kao izdajnici u 2.Svjetskom ratu,ma stvarno svakakvih smijesnih komentara cujem,kao da je bitno kako se ko preziva ako je dobar covjek?
Ima dosta sugradjana koji hvale dr Bekana i kazu da je on zaduzio dosta Bilecana jer im je godinama unazad pomagao koliko je mogao.Opet ce neki pomenuti i njegovu sklonost da popije koju casicu vise,ali kao da je to vazno ako je covjek spreman da pomogne Bilecanima,a s obzirom da je to radio do sada ne znam zasto ne bi nastavio tu humanu tradiciju?Bas sam otegla ovaj post,izvinjavam se sto sam opsirna!
Moje misljenje je da je najbolje osnovati stranku"Pokret za Bilecu" u kojoj ne bi mogao da bude clan ko god pozeli vec obrazovani i vrijedni ljudi koji bi se zajednickim snagama razvijali za boljitak nase osiromasene i ojadjene opstine.
Ne doozvoli da te provincija kvari

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: 05.10.2008. 16:11:08 »
Dodji u Bilecu lepo busom i DA SE nadjemo ne mogu ovako.

nesto realno gledajuci mislim da je sds neznam kako da se izrazim drugacije dokurcio vise...bar sto se tice Bilece ... i BOGU I NARODU .....
evo ima 18 godina samo tonemo sve dublje i dublje...ja licno nemam nista protiv sds-a   ....cak stavise odbornicka lista ,sto se tice ovih izbora im je sasvim dobra...
ali po mom misljenju vrijeme je da se nesto mijenja u bileci pa koja god druga stranka dosla...dobro dosla
Gore nam bit ne moze i nije mi jasno kako kandidat iz sds-a ima obraza da se opet kandiduje kad je grad doveo do ivice ambisa?!Sad nam je potreban neko da vrati ovaj jadni grad u kakav takav zivot,a ne samo da puni svoje dzepove kako su to dosad radili!Mene zaista politika neinteresuje,ali nazalost usla je u sve pore zivota i ma kako apoliticna bila ne mogu a da ne prokomentarisem aktuelna desavanja...
Dosta ljudi hvali "Macka"i govore da je stvarno covjek karakter i na svom mjestu,licno ga ne poznajem i ne mogu da bilo sta komentarisem.Ovi malo stariji sugradjani kazu da mu ne valja samo to sto se preziva Babic(tj.Macak),s obzirom da su oni poznati kao izdajnici u 2.Svjetskom ratu,ma stvarno svakakvih smijesnih komentara cujem,kao da je bitno kako se ko preziva ako je dobar covjek?
Ima dosta sugradjana koji hvale dr Bekana i kazu da je on zaduzio dosta Bilecana jer im je godinama unazad pomagao koliko je mogao.Opet ce neki pomenuti i njegovu sklonost da popije koju casicu vise,ali kao da je to vazno ako je covjek spreman da pomogne Bilecanima,a s obzirom da je to radio do sada ne znam zasto ne bi nastavio tu humanu tradiciju?Bas sam otegla ovaj post,izvinjavam se sto sam opsirna!
Moje misljenje je da je najbolje osnovati stranku"Pokret za Bilecu" u kojoj ne bi mogao da bude clan ko god pozeli vec obrazovani i vrijedni ljudi koji bi se zajednickim snagama razvijali za boljitak nase osiromasene i ojadjene opstine.
Smizla nemoj da utices na birace sta je tebi? >:(

Sigurno ga ne znaš,nema ga ni u pleću,ne pojavljuje se na javnim mjestima,osim kad ide u školu,mada je i tad neprimjetan :D
To dovoljno govori da sam(taj i taj) a ne ko ti skitas po gradu a ponasas se kao da konzumiras drogu.Moja je licna stvar sto necu da idem u grad u pola jedan npr. uostalom ti si gdje si i ponasas se kao da si Beogradjanin a ti si bogami jedan obicni Blecanin.A u ostalom tebe niko nista nije pitao.pozz!! :D

Trile izvini! ali ti si sam trazio *djavola*
« Poslednja izmena: 05.10.2008. 20:13:56 vladix_vlado »

Van mreže Trile

• Iskusan
  • *
  • ART CREATURE
    • Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: 05.10.2008. 16:40:30 »
To dovoljno govori da sam(taj i taj) a ne ko ti skitas po gradu a ponasas se kao da konzumiras drogu.Moja je licna stvar sto necu da idem u grad u pola jedan npr. uostalom ti si gdje si i ponasas se kao da si Beogradjanin a ti si bogami jedan obicni Blecanin.A u ostalom tebe niko nista nije pitao.pozz!! :D
Po cemu to zakljuci??
Zar je sramota biti Bilećanin?

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: 05.10.2008. 17:20:32 »
Smizla nemoj da utices na birace sta je tebi? >:(
Banes izvini,nisam imala namjeru da uticem na birace,ionako spadam u dio stanovnistva koji nije ni izasao da glasa,jer mi je jasno da se ovdje borba vodi oko "stolice",a ne dobrobiti naroda.
Danas sam napisala post,a ne u toku predizborne kampanje,pa se nadam da nisam mogla uticati na izbor,jer je vecina glasala tokom jutra.
Nisam clan niti jedne stranke i politika me apsolutno ne zanima,samo sam napisala misljenja nekih sugradjana i to je sve.
Dugi niz godina nisam zivjela ovdje i ne poznajem 1% stanovnika,pa tako ni osobe koje su se kandidovale za nacelnika i odbornike.
« Poslednja izmena: 05.10.2008. 20:09:35 vladix_vlado »
Ne doozvoli da te provincija kvari

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #175 poslato: 05.10.2008. 18:38:12 »
Po cemu to zakljuci??
Nisi shvatio ja sam napisao BLECANIN znaci da si bleco  :D.

Smizlo ajde glasaj imas jos 20 minuta to je pravo koje moras ispuniti!

re: spajanje poruka koje idu jedna za drugom
« Poslednja izmena: 05.10.2008. 20:11:43 vladix_vlado »

Van mreže Trile

• Iskusan
  • *
  • ART CREATURE
    • Pogledaj profil
« Odgovor #176 poslato: 05.10.2008. 18:48:03 »
Po cemu to zakljuci??
Nisi shvatio ja sam napisao BLECANIN znaci da si bleco  :D.
Ajde,to je sad uvreda za sve Bilećanine.Da sam na tvom mjestu nebi sutra u školu dolazio >:(

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #177 poslato: 05.10.2008. 18:49:54 »
Ajde,to je sad uvreda za sve Bilećanine.Da sam na tvom mjestu nebi sutra u školu dolazio >:(
ne nije!

Van mreže Trile

• Iskusan
  • *
  • ART CREATURE
    • Pogledaj profil
« Odgovor #178 poslato: 05.10.2008. 18:51:05 »
ne nije!
Nećemo dalje u off topic,sutra ću ti pojasnit neke stvari :D

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #179 poslato: 05.10.2008. 18:56:37 »
ne nije!
Nećemo dalje u off topic,sutra ću ti pojasnit neke stvari :D
Ajde trile da se ne bijemo sutra nema potrebe stvarno.Nije ni vrijeme a ni mjesto. ;D