VB: Jelena ispala, ulazi Marijana!

Ĺ tampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Bivšoj uku?anki "obi?nog" VB ni drugi boravak u Ku?i nije bio sre?an - Jelena Žeželj (21) prva je VIP osoba za kojom su se zalupila vrata Ku?e na Košutnjaku.

"Ne bih vas više zadržavala", uz osmeh je rekla Jelena, i pozdravila se sa svim uku?anima. Najve?u podršku pružio joj je drugi nominovani, Nenad ?anak.

Miki, doma?in i glava Ku?e, nominovao je pet uku?ana, ali su Mira, Sani i Ivana izbegle nominacije, jer su ih ostali spasili. Ostalo je - "netalentovani" ?anak ili "neiskrena" Žeža...

Jelena je prvi put u Ku?i bila 35 dana, i tada je izba?ena peta po redu.

"Ne mislim da sam postala VIP! Evo, sada sam probila led što se ti?e ispadanja. Kada sam ušla u Ku?u, nisam mislila da ?u prva ispasti, ali kada sam videla ko je samnom nominovan, bilo mi je logi?no da 'letim'", rekla je Žeža.

Nije je iznenadila Mikijeva nominacija, i rekla je da se od Mikija "ionako sve može o?ekivati".

"Nisam se osetila prozvanom, njegovo je mišljenje da sam neiskrena", rekla je Žeža, a zatim odgledala snimak u kojem Miki govori kako ona "pri?a da je ovo sve bezveze, a ustvari voooooli da bude u Velikom Bratu".

"U Ku?u sam ušla, kao i svako, najpre zbog nagrade", kratko je svoje motive prokomentarisala Jelena.

Ona je dodala da se u Ku?i najbolje slagala sa ?ankom, Mirom Škori?, Macom, Tijanom, Gruom i Muminom.

"Nisam podnosila Macino ponašanje dok sam ga gledala na televiziji, ali uživo me je oduševio. Prvog dana sam promenila mišljenje o njemu, pokazao se na sitnicama. Kada sam bila prehla?ena, pravio mi je 'leki?', bio je tu za mene", pohvalila je Jelena Macu.

Kao uku?anina sa kojim je najteže našla zajedni?ki jezik, navela je Filipa, koji "samo ?uti".

Ona je rekla da "nije bilo razlike" izme?u obi?nog i VIP boravka u Ku?i, ali da joj je prvi put ipak bilo zanimljivije.

?anak je u direktnom uklju?enju iz ispovedaonice Jeleni poru?io da "ne zaboravi o ?emu smo pri?ali", i upozorio je da boravak u zatvorenom realitiju može "da odvede ?oveka na pogrešan put".

"Ona je mlada devojka, trebalo bi da živi normalan život. Sigurno ?u se videti sa svima njima nakon završetka VB, ali ne znam da li ?u formirati pojedina?na prijateljstva", rekao je ?anak.

Veliki Brat nikada ne zatvori vrata, a da ne otvori prozor! Pošto je Jelena izba?ena, "selebritiji" su dobili još jednu uku?anku!

Voditeljka Marijana Mi?i? 15. je uku?anka koja ulazi u tre?i serijal VIP VB.

"Gori profil nismo videli u poslednjih pet serijala"
, kavaljerski ju je najavio Milan Kalini?.

Ina?e, tokom protekle nedelje Jelena je pokazala prili?no nepoznavanje doma?eg politi?kog sveta. Miki i Maca uspeli su da je ubede da je Nenad (lider Lige socijaldemokrata Vojvodine) "radikal koji je ostao uz Šešelja".

Nenad o?igledno nije bio zabrinut, pa je ju?e pitao ostale "kako ide to glasanje", i "da li je sutra". On je ocenio da Jelena nema zašto da brine, jer "publika sigurno više voli nju".

"Ni ne brinem, ja sam sve ovo ve? prošla, i nominacije, i ispadanje", rekla mu je Žeža.

?anak joj je galantno uzvratio da je ona "najbolji protivnik kojeg je u životu imao".

U publici su bili i Jelenini roditelji, koji su rekli da njihova ?erka "voli da bude kod ku?e", a ima i "razne obaveze", i da bi voleli da ona iza?e.

"Meni je Jeca to što jeste. Nema neke razlike u ponašanju, ne doživljavamo je kao poznatu li?nost", rekla je Jelenina mama i dodala da joj je ?ast što je Žeža nominovana zajedno sa "divnim i pametnim ?ovekom".

"?anak je jedini koji govori pametno i gramati?ki ispravno u Ku?i", zaklju?ila je ona.

Zanimljivo je da su u publici bili i studenti Operacije trijumf - Vukašin, Ana Bebi?, Nikola P, Sajko, Milica i Aleksandar.

Oni su najavili i velike OT koncerte u Centru "Sava", 19. i 20. aprila.

(MONDO)

Komentarišite vijest